Dacă dorești să accesezi fonduri europene trebuie să ai alături un partener de încredere pe care ști că te poți baza. 

Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea capitalului privat prin oferirea celor mai bune soluții de finanțare. Concepem și implementăm proiecte de investiții care oferă un avantaj competitiv companiilor care beneficiază de serviciile prestate de compania noastră.

Te așteptăm să ne împărtășești ideea ta iar noi te vom ghida spre realizarea ei. Vom cunoaște planul, iar noi îți vom oferi soluțiile necesare. Un consultant te va ghida pe tot parcursul procesului de finanțare.

Excelenta pe care o promovează VRSD Consulting se bazează pe profesionalismul și experiența angajaților care în decursul timpului au devenit experți.  Compania are modelul de afacere ce se bazează pe cele mai ridicate standarde de profesionalism.

Onestitatea și etica profesională sunt valori fundamentale ale VRSD Consulting. Dacă simțim că proiectele propuse nu au un impact favorabil asupra clientului, vom refuza sa le susținem. Vrem să punem temelia unor colaborări pe termen mediu si lung. Clienții firmei nu sunt surse de venit, ci parteneri pentru un viitor mai bun.

Ia acum legătura cu un consultant

Începe procesul de accesare a fondurilor spunându-ne despre compania ta și cum crezi că ai putea accesa finanțare.

Noi îți vom da cele mai bune soluții.